Företaget

Daeny.se – byter namn till Aldorell.se

På grund av giftemål väljer jag att byta företagsnamnet Daeny.se till Aldorell.se då efternamnet ska vara en del av min verksamhet.

Historia

Daeny.se – ett företag med kompetens och erfarenhet i mediebranschen

Har under många år sysslat med grafisk design och marknadsföring för att hjälpa privatpersoner och lokala företag att nå ut till så många som möjligt.

Historia

Daeny.se startades 23 november 2014 med ett upptagningsområde omkring Öland och Kalmar, de senaste två åren har vi gjort flertalet jobb och har idag många återkommande kunder. Marknadsområdet har utökats rejält och idag siktar vi på kunder från hela Sverige. Sedan starten för Daeny.se har kunden alltid legat i fokus. Vi hjälper alla oavsett storlek.

Vi är ett kompetent mediefilter för dig och din verksamhet

Har du frågor om hur vi kan hjälpa er med din marknadsföring är du varmt välkommen att kontakta oss.

Vem är jag?

Daniel Eriksson
Grafisk Designer/Ägare
Tanken är att driva daeny.se vid sidan om ordinarie jobb. Jobbar för närvarande på en saneringsfirma. På fritiden sysselsätter jag mig med grafiskt skapande och umgås med min fästmö och våra två hundar. Har alltid haft ett intresse för bild och form så det kom helt naturligt att starta upp ett eget företag inom just dessa områden. Mina kunskaper ligger inom fotografering, grafisk formgivning för webben och print till små eller medelstora företag och privatersoner
Kontakta migKontakta migKontakta mig